Nis

Okulumuz 2-A Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Öğretmeni Resul DOĞAN yönetiminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama videosu hazırladılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür eder, tüm Dünya çocuklarının Çocuk Bayramını kutlarız.

Nis

Okulumuz 1-A Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Öğretmeni Nurcan UMUCU yönetiminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama videosu hazırladılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür eder, tüm Dünya çocuklarının Çocuk Bayramını kutlarız.

Nis

Okulumuz öğrencileri İngilizce Öğretmeni Serap ERSIKAR yönetiminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama videosu hazırladılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür eder, tüm Dünya çocuklarının Çocuk Bayramını kutlarız.

Nis

Okulumuz 2-B Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Demet KARABAŞ yönetiminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama videosu hazırladılar.Öğrencilerimize "Atatürk 23 Nisan'ı neden çocuklara armağan etti?" sorusu yöneltilerek cevapları alındı. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür eder, tüm Dünya çocuklarının Çocuk Bayramını kutlarız.

Nis

Okulumuz Anasınıfı B Sınıfı öğrencileri Okul Öncesi Öğretmeni Sultan ALDEMİR yönetiminde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama videosu hazırladılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür eder, tüm Dünya çocuklarının Çocuk Bayramını kutlarız.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" diyen Mustafa Kemal Atatürk bu gün aramızdan ayrılmış, o çok sevdiği vatan topraklarının sinesine kavuşmuştur. Lakin O'nun fikirleri, hayal ve özlemleri, ilke ve gayreti, hedef ve arzuları yaşamaktadır, Kahraman Ecdadımız ile birlikte Kurduğu Cumhuriyet ve elde ettiği bağımsızlık O'nun bu vatana en büyük hediyesidir. Bu yüzden Atatürk asla ölmeyecek, kalplerde ve dimağlarda yaşamaya devam edecektir.

57 yıllık hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıkları ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından 10 Kasımların önemi büyüktür.

Aramızdan ayrılışının 82.yıldönümü vesilesiyle Devletimizin kurucusu, Cumhuriyet'in banisi yüce Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

.

Kas

Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yıl dönümü için İngilizce Öğretmenimiz Serap ERSIKAR tarafından Anma köşemiz hazırlandı.

Ekm

Okulumuz 2-B Sınıfı Sınıf Öğretmeni Demet KARABAŞ öncülüğünde hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama videosu.

Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür eder, Cumhuriyetimizin 97.yılını tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Serap ERSIKAR tarafından okulumuz koridorunda yer alan panosuna 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yılı nedeniyle pano çalışması yaptı.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol  doğrultusunda, Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında görsel kategoride öğrencimiz  Bilgenur ÖNDERCİ

Adıyaman il birincisi olmuştur.İlimizi ,Türkiye Şampiyonasında 81 ilimiz arasında temsil edecektir.Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.