Şbt

Cumhuriyet İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerimiz tarafından ortaklaşa hazırlanan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Deyimler ve Atasözlerini Resmediyoruz" konulu resim sergisi düzenlendi.

Şbt

Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra SEYHAN'ın ve ilçe halkının katılımlarıyla; Örenli Mezarlığı üst kısmında yer alan orman arazisine Kaymakamlığımız tarafından temin edilen zeytin fidanlarının dikimleri gerçekleştirildi. 503 deprem şehidimiz adına dikilen fidanlar şehitlerimizin anısını yaşatmak için toprakla buluşturuldu. Deprem Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Şbt

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunları Projesi kapsamında unutulmaya yüz tutmuş oyunlarımızın tekrar çocuklarımıza hatırlatılması ve bu oyunlarımızın oynanmasını sağlamak için bu kapsamda okul bahçemize oyunların çizimleri yapıldı. Okul bahçemize çizimleri yapan Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Murat ÖNDERCİ'ye teşekkür ederiz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Karne Dağıtımı

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini bugün yaptığımız karne töreniyle bitirmiş olduk.

Bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Gölbaşı Asliye Hukuk Hakimi Sayın Habip Akın KOLUKIRIK tarafından okulumuz öğrencilerine meslek tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimiz Hakimlik mesleği hakkında sorular sorarak bilgi sahibi oldular ve Hakim Bey'den tavsiyeler aldılar. Okulumuza yapmış olduğu ziyaretten dolayı Gölbaşı Asliye Hukuk Hakimi Sayın Habip Akın KOLUKIRIK Bey'e teşekkür ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in talimatıyla dönemin ilk karnesi öncesi okullarda öğrencilerin son haftayı sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere ayrılması kapsamında 2-A sınıfı öğrencilerimizin en sevdiğin oyuncağını paylaş ve sınıf içi bilgi yarışması etkinliği.

Ock

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in talimatıyla dönemin ilk karnesi öncesi okullarda öğrencilerin son haftayı sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere ayrılması istenilmişti bu çerçevede 4-A sınıfı öğrencileri mangala ve kütle-hacim ölçme etkinlikleri yapıldı.

Ock

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında düzenlenen Dede Korkut Hikaye Yazma Yarışması için öğrencilerimiz tarafından hazırlanan hikayeler incelenmiş olup, yapılan değerlendirme sonucunda Saltuk Bey Oğlu Pars adı ile Elif ÖZDEMİR’ in  hazırladığı hikaye okul birincisi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmeye hak kazanmıştır. Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

28.12.20223 peşembe günü saat 13.30 okulumuz konferans salonunda velilerimize yönelik olarak mahremiyet eğitimi ve dijital dönüşüm konulu seminer yapılmıştır.

Ara

Tutum, Yatırm ve Türk Malları Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ara

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kuaförlük Kursu ve Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında usta öğreticiler ve kuaförlük kursiyerleri tarafından okulumuzdan gönüllü kız öğrencilerin saç kesimlerini yaptı.  Çalışmalarından dolayı Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet ÖZDEMİR'e, usta öğreticilere ve kursiyerlerine teşekkür ederiz.

Ara

2-A sınıfı bugün patlamış mısır eşliğinde film izlediler. Öğrencilerimiz sinemadaki gibi lambaları kapatıp karanlık ortamda patlamış mısırlarını yiyerek film keyfi yaptılar.

Kas

OKULUMUZ SAĞLIK, TEMİZLİK ve BESLENME KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ ve DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZ İLE PANO HAZIRLADILAR.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günün yıl dönümünde, ülkemizin dört bir yanında  vazifelerini layıkıyla icra eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Kas

Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa göçüşünün 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk’ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.