ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Cumhuriyet İlkokulu

Sıkça Sorulan Sorular

OKULDA İLK DERS ZİLİ NEZAMAN ÇALIYOR ?

İL DERSİMİZ 8:40 GECE BAŞLIYOR.ÖĞRENCİLERİMİZN 8:20 DE OKULDA HAZIR OLMALARI GEREKMEKTEDİR

1. Öğrenci belgesi için nereye ve nasıl başvurmalıyım?

Öğrenci belgesi ve her türlü belge başvurusu için ilkokul idaresine başvurulmalıdır. Belgelerin hazırlanması için velilerimiz bir gün önceden müdürlüğümüzü telefon ile aramalı veya e-posta ileterek istenen belgeyi bildirmelidir. Bu sayede beklemelerin önüne geçilebilir ve zaman daha etkili kullanılabilir.

Gün içinde çocuğumu izinli olarak okuldan alabilmek için ne yapmalıyım?

Öğrencilerin gün içinde okuldan alınabilmesi için İlkokul müdürlüğüne başvuru yapılmalıdır. Başvuru, öğrenci tarafından ya da önceden telefon ile aramak koşuluyla veli tarafından yapılabilir. Müdürlüğümüzden  alınan izin kağıdının biri sınıf defterine bırakılmak üzere ders öğretmenine veya sınıf başkanına verilmeli, diğer kağıt ise danışmaya bırakılmalıdır. Şayet öğrenci servis kullanıyorsa, bu durum servis yetkilisine de bildirilmelidir. Dersi ve öğrenme ortamını olumsuz etkilememek için öğrencilerin ders aralarında velileri tarafından okuldan izinli alınması gerekmektedir. Ders sırasında öğrenci alınamaz.

Çocuğumun devamsızlık bilgilerini nereden öğrenebilirim?

Öğrencilerimizin devamsızlık bilgilerini e-okul sistemine ağ sayfası ortamında öğrenebilirsiniz. E-okula giriş yapabilmek için öğrencinin TC kimlik numarası ile okul numarası gerekmektedir.

Okul yöneticileri ile nasıl iletişim kurabilirim?

Okul yöneticileri ile telefonda görüşmek için okul müdürlüğünü aramanız gerekmektedir. Yöneticileri aradığınız an uygun değilse not bırakmanız halinde size ulaşacaklardır. Yöneticilerle yüz yüze görüşmek için ise yukarıda belirtilen numaraları arayarak randevu almanız gerekmektedir.