ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Cumhuriyet İlkokulu

Şbt

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması 2011 yılından beri her yıl düzenli olarak yapılmaktadır.

Saygıdeğer Velilerimizin Dikkatine!

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu 10.10.2021 Salı günü saat 15.00'da toplantı salonumuzda yapılacaktır.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULUM TEMİZ PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN PROJE EVRAKLARI

Ağu

CUMHURİYET İLKOKULU

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

1.SINIFLAR KURA ÇEKİMİ DUYURUSU

Mrt

33.Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında hazırlanan eğitim videoları ve broşürü aşağıdaki linklerde sunulmuştur.

Şbt

"Deprem  Türkiye  Gerçeğidir   ama  Bilinçlenme  Geleceğimizdir."

Projemiz kapsamında Afet farkındalığı oluşturmak amacıya İlçe genelinde faaliyet gösteren Resmi İlkokullar arasında düzenlenecek olan "Deprem   gerçeği   ve   deprem   öncesi   bilinçlenmenin  önemi" konulu ilkokullar arası ödüllü resim   yarışması düzenlenmiştir.

Şbt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Millî Eğitim Bakanlığınca hazırlanan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında açılan okulumuz kütüphanesinin geliştirilmesi ve Çocukların hayal gücünü, yaratıcılığını, sorun çözme yetilerini geliştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca okullardaki kütüphanelerde başlatılan "Kütüphaneler Kitap Dolsun Herkes Okusun" projesi kapsamında ülke genelinde kitap toplama kampanyası başlattık. Kitap toplama kampanyamıza ülkemizin dört bir yanından destek geldi. Kampanyamıza destek veren tüm eğitim aşıklarına ve kitap dostlarına teşekkür ederiz.