ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyet İlkokulu

Fatih Mah. Gazi Osman Paşa Cad. Gölbaşı / Adıyaman
Vizyon
Öğrenen okul modelini uygulamak için, takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile bölgemizdeki ve çağdaş Türkiye’deki eş değer okullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmak.
Misyon
Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların milli birer kimlik kazanmış, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak, bir üst öğrenim kurumuna hazırlamak için varız..........
Fen Laboratuvarı :0
Öğretim Şekli :Normal
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
0 - yok
Ulaşım
Gölbaşı İlçesi, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesini birbirine bağlayan karayolları ile Adana-Malatya bağlantılı Devlet Demiryolları güzergahında bulunmaktadır. Bu nedenle karayolları ve demiryollarıyla ulaşım yönünden kavşak konumundadır. Adıyaman, Malatya, Gaziantep ve Malatya Hava Limanlarına ulaşım oldukça kolaydır.
Okulumuz ilçe merkezinde Fatih Mahallesi sınırlarında bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde Fatih Mahallesi sınırlarında bulunmaktadır.İl Merkezine uzaklığı 63 km.dir.