İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Türk milletinin bağımsızlık mücadelesi verdiği dönemlerde millî birlik ve beraberlik idealini, vatan sevgisini ve zafere olan inancını en veciz biçimde ortaya koyan İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılını idrak ediyoruz.

İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklâl Marşı'nın kabul edildiği 12 Mart günü, ilçemizde geniş kapsamlı programlarla aynı zamanda okul programımızla kutlanacaktır.

Mehmet Akif Ersoy'un  Türk milletine hediye ettiği İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümünde Mehmet Akif Ersoy'u ve istiklalimiz için kendini feda eden tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şâd olsun!

İstiklâl Marşı (Cerîde-i Resmiye) matbu.png

Akyazı 50x70 İstiklal Marşı (Metal Çerçeve)

Yayın: 10.03.2022 - Güncelleme: 19.10.2023 16:20 - Görüntülenme: 1271